waterzuivering%20-%20detailfoto_edited.j

Alleen ga je sneller, samen komen we verder

ONS VERHAAL

“Alleen ga je sneller, samen komen we verder”. We geloven dat we circulaire ketens rendabel kunnen maken door samen te werken met producenten, toeleveranciers en afnemers. Vanuit die gedachte zijn we in 2019 gestart om één van de meest iconische producten uit onze tijd aan te pakken: fossiele brandstof.

Met de inzet van lokaal geproduceerd biogas hebben we daar een radicaal schone variant op ontwikkeld. De brandstof van de toekomst heeft namelijk niet alleen een zero impact, maar is tevens lokaal geproduceerd, schaalbaar en breed toegankelijk. De kerngedachte bij onze aanpak is een eerlijke inkomstenverdeling. Zo maken we de schakels in de kringloop allemaal even sterk!

 

DRIE PIONIERS

PMans Portret bewerkt.jpg

PIETER MANS

CEO

Pieter is het technisch geweten van Gashouders. Na verschillende senior posities binnen de energiesector geldt hij als thought leader op het gebied van duurzame gassen met voortrekkersrollen bij Netbeheer Nederland en Stichting Groen Gas Nederland.

JWEising Portret bewerkt.jpg

JAN WILLEM EISING

COO

Jan Willem maakt innovatie waar. Hij is een gecertificeerd én met zilver onderscheiden IPMA projectmanager, gespecialiseerd in het realiseren van innovatieve energieconcepten. Jan Willem studeerde Science & Innovation Management aan de Universiteit van Utrecht.

JKalff Portret bewerkt.jpg

JELMER KALFF

CCO

Jelmer vertaalt klantvragen in oplossingen. Hij heeft ruime ervaring in het op maat implementeren van technisch complexe systemen. Jelmer is het klankbord en de vraagbaak voor klanten. Hij  laat maatwerk in de dagelijkse praktijk kloppen tot in de details.

STERKE PARTNERS

Gashouders houdt voor u de regie over de lokale biogasketen. Van de meer dan 250 waterzuiveringsinstallaties waar slib wordt vergist tot biogas, de transporteurs en de leveranciers van biogasmotoren. In elke schakel werken we samen met sterkste partners. Dat is uw garantie voor kwaliteit en continuïteit.


Naast landelijke en lokale ketenpartners is Gashouders onderdeel van een sterk netwerk rond de energietransitie. Op provinciaal, landelijk en Europees niveau kennen we de partijen die werk maken van een groene bouwsector en werken we met ze samen.

Waterschap Vallei & Veluwe
Koninklijke van Twist
BUSE
GMB
HAN University of applied sciences

Partner worden?